Krásna, i s kilami navyše

person Uverejnil: Anina list : Svadobné šaty : comment Komentár: 0 favorite Videné: 8675
Krásna, i s kilami navyše

Vaše miery nie sú najideálnejšie a máte problém vybrať si vhodný typ šiat na vašu moletnejšiu postavu?

My v postave typu „krv a mlieko“ nevidíme žiadny problém, práve naopak. Ponúkame vám zopár typov ako svoju postavičku ukázať v čo najkrajšom svetle, aby ste sa aj vy cítili ako skutočná diva.

 

Bolero

Dámam so širšími ramenami odporúčame siahnuť po bolerku, ktoré ich príjemne zakryje a nebudú zbytočne pútať pozornosť. Bolerko pôsobí zázračne aj pri postave so silnejšími bokmi a úzkym driekom. Postavu pekne predĺži a vyrovná rozdiely. Opatrne však pri výbere čipkovaného bolerka. Môže sa stať, že vaše ruky naberú mohutnejší vzhľad, aký  v skutočnosti majú. Preto odporúčame siahnuť radšej po hladkom bolerku. Vhodný je aj svadobný trikot.

Trikot, bolerko pre moletku

 

Šnurovačka

Šnurovačka je skvelou voľbou pre dámy s plnšou postavou. Pomocou nej si totiž môžete vyformovať postavu, stiahnuť bruško, prsia a naopak. Pre správny spôsob manipulácie so šnurovačkou si pozrite nami vytvorené video.  (Ako šnurovať viazačku - video) Nebojte sa s viazačkou experimentovať. Skúste ju stiahnuť na niektorých miestach pevnejšie, niekde slabšie a vytvorte si tak správnu polohu, ktorá nielenže bude lichotiť vašej postave, ale budete sa v nej cítiť príjemne a očarujúco.  

Svadobné šaty so šnurovačkou pre moletku

  

Opasok

Aj dobre vybraný opasok vám môže pomôcť opticky zúžiť pás. Ak aj svadobné šaty nedisponujú opaskom, môžete si v každom dobrom salóne vybrať zo širokej ponuky opasok, ktorý sa vám bude páčiť najviac. Opasky môžu byť kamienkové, perličkové, momentálne sú veľmi trendy opasky s kvetmi. Ideálna hrúbka opaska je 3 – 5 cm. Niektoré nevesty dokonca siahajú po farebnej, vhodne  vybranej stuhe.

Svadobné šaty s opaskom pre moletku

 

Ramienka

Ak máte plnšie prsia či silnejšiu vrchnú časť postavy skúste siahnuť po šatách s ramienkami, príp. si dajte k šatám ramienka prirobiť. V každom dobrom salóne Vám dajú možnosť vybrať si z rôznych možných variantov ramienok, ktorú si môžete k šatám dokúpiť. S ramienkami sa nemusíte báť, že by  sa vám v dekolte mohlo pritrafiť (vo víre tanca) isté faux paus.  Šaty bez ramienok môžu prsia nepekne zdeformovať a pútať pozornosť na proporcie, ktoré by mali byť skôr decentné a nie pútajúce pohľad všetkých prítomných. Samozrejme i v šatách bez ramienok môžete vyzerať skvele, ale musíte prihliadať na vypracovanie korzetu. Každý model, každá značka má iný strih, tvar, použitú látku. Treba si však dobre odskúšať, ktoré korzety vás nebudú tlačiť, obmedzovať príp. deformovať prsia a pod.

Svadobné šaty s ramienkami pre moletky

 

Ak veľká sukňa, tak menšie riasenie v páse

Snívate o šatách, aké nosili princezné? Zdá sa vám, že pri vašej postave sa tento sen nedá zrealizovať? Nemusíte mať obavy. Princeznovský vzhľad šiat zaručí moletkách Áčkový strih. Šaty nie sú totiž prestrihnuté v páse. Ak chcete siahnuť skôr po tortovom strihu, dávajte pozor na to, aby sukňa nebola príliš nariasená. Čím je sukňa väčšia, tým by mala byť menej nariasená v páse. Ideálne, ak nie je nariasená vôbec. Taktiež je vhodné vyskúšať si rôzne dĺžky korzetov. Ak siahnete po saténovej sukni, nemala by byť na páse riasená vôbec.  

Svadobné šaty s princeznovskou sukňou pre moletku

 

Obtiahnuté šaty

Ak máte postavu v tvare presýpacích hodín, nemusíte sa obávať ani šiat, ktoré lemujú vašu postavu. Aby však nedošlo k deformáciám, siahajte jedine po vystužených šatách. Tenké, nebodaj elastické šaty vám zvýraznia všetko, čo chcete zakryť a urobí nepekné i z toho, čo je naopak na vás krásne.

Obtiahnuté svadobné šaty pre moletku

V svadobnom salóne EvaMária si môžete vyberať z obrovskej ponuky svadobných šiat pre moletky. Ktorékoľvek svadobné šaty Vám ušijeme aj na mieru. 

 

 

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password