PREČO SVADOBNÉ ŠATY KÚPIŤ?

person Uverejnil: Eva Meszarošová list : Svadobné šaty : comment Komentár: 0 favorite Videné: 3240
PREČO SVADOBNÉ ŠATY KÚPIŤ?

Čo považuje každá nevesta za najdôležitejšie počas svadby? Samozrejme, okrem svojho milovaného. :-) Predsa neopísateľne krásne, a zároveň pohodlné svadobné šaty, v ktorých sa stane hviezdou svojho veľkého dňa. Okrem toho, že je veľmi dôležité, ako budú jej svadobné šaty vyzerať, je podstatné aj ďalšie rozhodnutie. Kúpiť svadobné šaty? Či prenajať? Aby sme vám rozhodovanie uľahčili, prinášame 10 dôvodov prečo svadobné šaty kúpiť.

1. Ušetríte svoj čas.

Zakúpené šaty si môžete kedykoľvek vyskúšať v pohodlí domova. Či vám aj po niekoľkých mesiacoch (tréningu vo fitkuJ) sedia na vašej postave. Nemusíte chodiť do salónu vyberať, objednávať, vyzdvihovať, potom zasa po svadbe šaty rýchlo vracať do salónu atď. Ušetríte kopec času buď na iné svadobné prípravy alebo príjemnejšie udalosti.

výber svadobných šiat

 

2. Znižujete percento obáv.

Pri prenájme si šaty vyskúšate, objednáte, ale do dátumu vašej svadby ich môže mať na sebe niekoľko ďalších neviest, a hoci sa o ne salóny príkladne starajú, ľahko sa môže stať, že vaše objednané šaty sa poškodia, zažltnú, či budú úplne nepoužiteľné a vy si na poslednú chvíľu budete musieť zháňať iné.

 

3. Možnosti výberu sú neobmedzené.

Pri kúpe šiat sa vôbec nemusíte obmedzovať aktuálnou ponukou svadobných salónov vo vašom meste. Rovnako ani žiadnymi tabuľkovými veľkosťami. Najviac vám totižto padnú šaty, ktoré si dáte ušiť na mieru a túto možnosť pri prenájme veru nedostanete. Povedzme si pravdu, nemáme každá postavu modelky, a práve preto je šitie šiat na mieru skvelou voľbou.

 

4. Kúpa je zárukou kvality.

Overení predajcovia sa zaručujú, že nimi ponúkané svadobné šaty na predaj sú naozaj kvalitné a vaše objednané šaty teda prídu presne také ako na obrázku, čistučké, voňavé, z kvalitných materiálov a bez chýb.

 

5. Kúpené sú len „vaše“.

Pri kúpe svadobných šiat taktiež znižujete predpoklad, že sa vo „vašich“ šatách bude o týždeň skôr vydávať vaša známa. Stáva sa to veľmi často a najmä tým, ktoré sú na takéto niečo extra citlivé. Prípravy sa výrazne zjednodušia. K zakúpeným svadobným šatám môžete veselo a pokojne vyberať vhodné doplnky, šperky, závoj a pod.

 

6. Kreativite sa medze nekladú.

Ak si svadobné šaty kúpite, môžete zapojiť svoju kreativitu. Vložte do nich svoj vlastný nápad a spravte tak z nich jedinečný originál.

 

7. Prípravy sa výrazne zjednodušia.

K zakúpeným svadobným šatám môžete veselo a pokojne vyberať vhodné doplnky, šperky, závoj a pod.

 

8. Zábava v plnom prúde.

Pri zakúpených šatách si môžete svadobnú zábavu užívať naozaj naplno a bez prehnaného kontrolovania požičaných šiat, ktoré by ste vo víre tanca mohli poškodiť. Veď na čo sa vo svoj veľký deň obmedzovať stresom zo sumy, ktorú by vám v salóne vyčíslili pri náhrade spôsobených škôd?

Tanec vo svadobných šatách

 

9. Fotenie? Odložíme.

Prečo by ste si časť svojho svadobného dňa mali skracovať fotením? Prípadne, čo ak má váš obľúbený fotograf v deň vašej svadby už objednávku? Nič sa nedeje, dohodnite sa s ním na fotení cez týždeň. Taktiež môžete zvoliť nevšedné fotenie napr. vo vode a pod. O tom by ste však v požičaných šatách mohli len snívať.

svadobné šaty ušité na mieru

 

10. Cena často rozhoduje.

Cena prenájmu a kúpy svadobných šiat býva v súčasnosti podivuhodne takmer rovnaká. Zakúpené svadobné šaty však majú k cene ešte niekoľko bonusov. Môžete si ich nechať na pamiatku alebo ich opätovne predať, či ponechať kreativite svojich detí... Pri všetkých týchto skvelých výhodách vám cena za luxusné svadobné šaty musí nakoniec pripadať až smiešna.

Zárukou úspechu nášho návodu je však ešte jeden bod a to: nákup u overených predajcov.

 

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password