Svadobný trikot - čo to je?

person Uverejnil: Eva Meszarošová list : Svadobné šaty : comment Komentár: 0 favorite Videné: 5221
Svadobný trikot - čo to je?

Patríte k nevestám, ktoré sa nevedia rozhodnúť medzi svadobnými šatami bez ramienok a svadobnými šatami so zahalenými ramenami?

Alebo ste si vybrali svadobné šaty s odhaleným vrškom a hútate - čo vkusné na vrch do kostola? Máme pre vás riešenie, ktorému neodolá žiadna nevesta. Bolerká pozná už hádam každá nevesta, dnes sa však do popredia dostávajú trikoty. Čo to je? Svadobný trikot je geniálny doplnok pre nevesty, ktorý urobí z Vašich svadobných šiat nový model a nikto nebude ani tušiť, že nie je súčasťou Vašich svadobných šiat, až pokým ho nevyzlečiete. Svadobný trikot je niekedy súčasťou svadobných šiat, takže bude vyrobený z tej istej čipky, ktorú použili na výrobu svadobných šiat.

Na pobočkách svadobného centra EvaMária nájdete širokú ponuku svadobných trikotov.

Svadobné šaty s trikotom

 

Klasické bolerko vs. svadobný trikot.

Klasické svadobné bolerko Svadobný trikot - bolerko

Svadobný trikot môže mať rôzne dĺžky rukávov - bez rukávov, čepčekový rukáv, tričkový rukáv, 3/4 rukáv alebo dlhý rukáv. Môžete si vyberať trikoty s rôznymi výstrihmi alebo golierikom. Tento druh bolerka môže byť vyrobený z čipky alebo z tylu, či tylu zdobeného čipkou, saténom, kamienkami a pod. Najobľúbenejšími a predsa menej známymi sú bolerká, ktoré sa obliekajú pod svadobné šaty. Vtedy nie je vidno ani zapínanie. Druhou variantou sú bolerká so zapínaním na chrbáte, pričom zapínanie môže byť rôzne - zips, šnurovačka alebo gombíky (korálky).

 

Ako sa oblieka trikot pre nevesty?

Oblečiete si najskôr svadobný trikot, ktorý stiahnete pod prsia, niektoré sa dajú ešte nižšie, až potom prídu na rad svadobné šaty. Ak trikot nemá na spodku gumičku alebo má zapínanie na chrbáte a nedá sa skryť, vtedy je vhodnejšie si trikot obliecť na vrch šiat.

 

Svadobný trikot, ktorý sa oblieka pod svadobné šaty

Svadobný trikot - svadobné bolerko

Svadobný trikot s dlhými rukávmisvadobný trikot bez rukávov

 

Svadobný trikot, ktorý sa oblieka na svadobné šaty

Svadobný trikot - bolerko so zapínaním na chrbáte

Svadobný čipkoavný trikot s rukávmiSvadobný čipkovaný trikot s krátkymi rukávmi

Ak ste sa rozhodli pre svadobné šaty bez ramienok, nezabudnite, že svadobný trikot im dodá elegantný decentný vzhľad, zahalý ramená a ešte aj zohreje :-)

 

Autor obrázkov: Martinka

Fotogaléria: Salón EvaMária

 

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password