TRENDY SVADOBNÝCH ŠIAT 2024

person Uverejnil: Eva Meszarošová list : Svadobné šaty : comment Komentár: 0 favorite Videné: 2499
TRENDY SVADOBNÝCH ŠIAT 2024

Nevesty, ktoré sa vydávajú v roku 2024 sa môžu naozaj vyšantiť. V móde sú najrôznejšie štýly s možnosťou transformovania do rôznych podôb...

CÁCORKY, VOLÁNKY A NETRADIČNÉ RUKÁVY

Nikdy v histórii svadobných šiat nebolo tak veľa druhov netradičného prekrývania ramien a rúk ako dnes. Dlhé rukávy až po špičky prstov, volániky, závojčeky, balónky, rukavičkové rukávy, rôzne cácorky... S takýmito šatami sa budete cítiť nielen výnimočne, ale výnimočné budú i vaše fotky - so šikovným fotografom urobíte nezabudnuteľne hravé zábery. Netradičný rukáv vám dodá trošku jedinečnej extravagancie, s balónkovým rukávom budete neskonale romantická a pôvabná. 

Svadobné šaty s mašľami a 3D kvietkami Svadobné šaty s balónkovým rukávom Svadobné šaty s balónkovými rukávmi

HLADKÉ MATRIÁLY BEZ ZDOBENIA

Do hry sa vrátili hladké šaty bez zdobenia. Buď minimalistiké alebo rafinované svojim neopakovateľným strihom zvýrazňujúcim krásne ženské krivky. Tieto šaty sú zväčša bez akéhokoľvek zdobenia a aplikácii, povolené sú akoby len 3D kvietky. V obľube sú materiály ako organza, mikádo, satén, mušelín, šifón, spandex, crep, georgette...

svadobné šaty Svadobné šaty s holým chrbtom Svadobné šaty s puff rukávmi

MINI SVADOBNÉ ŠATY

Na Slovensku sa našlo len minimum odvážnych, ale v zahraničí tento trend už minimálne rok frčí v plnom prúde. Nádherné sú nielen s ozdobou vo vlasoch, ale taktiež si k nim môžete dať krátky či dlhý závoj. Ladia krásne s rukavičkami, odnímateľnými rukávmi, plášťami, odnímateľnými vlečkami... Ak sa vám mini svadobné šaty páčia, ale vaše svadba nie je práve z tých mini, môžete po nich siahnuť ako po popolnočných.

  krátke svadobné šaty elegantné svadobné mini šaty Svadobné šaty na malú svadbu mini

BOHO ŠATY

Čoraz viac sa nevesty vydávajú pod holým nebom, na pláži alebo na iných krásnych nezabudnuteľných miestach. Boho šaty sú pre svadbu vonku ako stvorené – sú ľahké, hravé, padavé, ľahko spratateľné do kufra, najviac sa hodia k výzdobe so suchými trávami.

boho svadobné šaty boho svadobné šaty bez čipky boho svadobné šaty

LIGOTAVÉ PRVKY

Ligotať sa môžu celé šaty alebo len časť z nich. Rok 2024 miluje všetky ligotavé čipky, trblietavé tyly a flitrované, perličkové, korálkové materiály.

Ligotavé svadobné šaty Svadobné šaty s flitrami 

ŠTVORCOVÉ A ROVNÉ VÝSTRIHY

Boli dlho vypadnuté z módy. Krásne tvarujú dekolt. Pristanú skoro všetkým typom postáv. Štvorcový výstrih nie je vhodný pre nevesty, ktoré potrebujú skrývať dekolt, pretože zvýrazňuje nedokonalosti. Úplne ideálny výstrih pre nevesty s väčším poprsím.

svadobné šaty so štvorcovým výstrihom Svadobné šaty s rovným výstrihom svadobné šaty so štvorcovým výstrihom

3D KVIETKY A LÍSTOČKY

3D kvietky a lístočky sa používajú aj v kombinácii s čipkou, nádherné sú však i na ligotavých či hladkých materiáloch.

Pôvabné svadobné šaty Roztomilé svadobné šaty Svadobné šaty s odnímateľnými úzkymi rukávmi

STOJAČIKY

Pristanú nevestám s dlhým krkom. Ak sa páčia neveste s kratším krkom – treba vyskúšať. Nevyzerájú zle, ani na niektorých nevestách, ktoré majú kratší krk.

  Úzke svadobné šaty so stojačikom

OFF SHOULDERS

Zjemňuje a pôsobí veľmi romanticky. Pristane skoro všetkým ženám. Ak Vám nepristane takýto štýl, nie je to kvôli padnutým ramienkam, ale nevhodným košíkom.

 svadobné šaty s padavými ramienkami svadobné šaty s padavými ramienkami

ROZPARKY

svadobné šaty s rozparkom svadobné šaty s rozparkom svadobné šaty s rozparkom

BOLERKÁ, PLÁŠTE, ODNÍMATEĽNÉ VLEČKY

odnimatelne bolerko svadobný plášť svadobný plášť

--

Rezervácia termínu

--

Svadobné šaty

--

Rezervácia termínu

--

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password