Zlatých 10 rád na zdravý a šťastný vzťah

person Uverejnil: Marek Meszaroš list : Svadobné prípravy : comment Komentár: 0 favorite Videné: 235
Zlatých 10 rád na zdravý a šťastný vzťah

Udržiavanie zdravého a šťastného vzťahu medzi mužom a ženou vyžaduje úsilie oboch partnerov. Máme pre Vás 10 rád na podporu pevného vzťahu, ktoré sú založené podľa našich skúseností: 

1. Komunikácia

Komunikácia je základ každého zdravého a šťastného vzťahy. Preto je komunikácia partnerov číslo 1. Keď nič iné nefunguje, komunikácia musí byť. Preto aktívne počúvajte svojho partnera a partner Vás. Vyjadrujte svoje myšlienky a pocity jasne a otvorene.

--

2. Dôvera

Budujte dôveru postavenú na otvorenosti a vernosti. Dodržiavajte sľuby a záväzky. Partneri si musia navzájom veriť a spoľahnúť sa na seba.

--

3. Podpora

Podporujte sa navzájom vo vašich cieľoch a snahách. Buďte tam pre partnera v ťažkých časoch.

--

4. Rešpekt

Rešpektujte rozdiely a individuálne potreby vášho partnera. To isté platí samozrejme aj pre Vášho partnera, ktorý musí rešpektovať Vás a Vaše potreby. Vyjadrujte si vzájomný rešpekt vo forme slov aj konaní.

--

5. Čas pre seba

Udržujte rovnováhu medzi spoločným časom a časom pre seba. Môžete robiť všetko spolu, ale je v poriadku mať aj čas pre seba a svoje záujmy. Dodržiavajte individuálne potreby a záujmy v rovnováhe.

--

6. Humor

Naučte sa spolu smiať a mať zmysel pre humor v každodennom živote aj v ťažkých situáciách. Humor môže pomôcť rozptýliť napätie a uvoľniť napätú atmosféru.

--

7. Riešenie konfliktov

Učte sa konštruktívne riešiť konflikty. Hľadajte kompromisy a snažte sa pochopiť pohľady partnera. V žiadnom prípade nenechajte konflikty alebo problémy kysnúť. Riešte ich hneď ako vzniknú vhodnou komunikáciou a spoločným riešením. 

--

8. Romantika

Udržiavajte romantiku a vášeň vo vzťahu. Trávte spolu čas, oslavujte spoločné udalosti a prejavujte si lásku kedykoľvek to ide.

--

9. Tradície

Vytvárajte si spoločné tradície, ktoré môžu posilniť pocity spojenia a vytvoriť niečo výnimočné, čo máte iba vy.

--

10. Flexibilita

Buďte pripravení prispôsobiť sa zmenám a novým okolnostiam. V mladom veku hlavne po škole sa veľa vecí mení a často rýchlo. Učte sa spoločne prispôsobovať sa svetu okolo vás, spolu rásť a vyvíjať sa.

--

Nezabudnite, že každý vzťah je jedinečný a preto je dôležité prispôsobovať tieto rady konkrétnym potrebám a hodnotám vášho vzťahu. Niektoré body môžete mať inak. Všeobecne platí, že sa oplatí udržiavať vzťah, v ktorom sa cítite dobre. Ak máte takýto vzťah, ste pripravení aj na šťastné manželstvo. Ak nie, je takýto vzťah na zvážení.

--

Chystáte svadbu?

--

Rezervácia termínu

--

Svadobné šaty

--

Rezervácia termínu

--

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password