Šaty pre svadobnú mamu

person Uverejnil: Anina list : Spoločenské šaty : comment Komentár: 0 favorite Videné: 33291
Šaty pre svadobnú mamu

Svadobný deň patrí k najkrajším zážitkom nielen v živote dvoch zaľúbených, ale samozrejme aj ich rodín, priateľov a známych. Hneď po neveste a ženíchovi patrí pozornosť zúčastnených svadobným mamám. Preto milé svadobné mamy počas mnohých aktivít, pri ktorých ste pred svadbou nápomocné, nezabudnite na dôkladnú prípravu svojho zovňajšku. Základom je vhodný výber šiat. Ako na to? Ponúkame Vám pár tipov.

Šaty svadobnej mamy by mali vynikať eleganciou

Extravagantné prvky nechajte v tento deň skôr pre mladšie družičky. Vy si hlavne zvoľte vhodný strih, materiál, farbu i dĺžku šiat. S eleganciou, ktorú si svadobný deň Vášho dieťaťa vyžaduje, sa snúbi aj vaše pohodlie. V šatách nezvyčajného strihu či príliš výstrednom modeli by ste mohli sebe samej vyrobiť nepríjemné prekvapenia ako napr. nemožnosť dobrého pohybu, ktorého bude požehnane (nielen pri tanci), neschopnosť úprimného objatia mladomanželov pri gratulácii či nemožnosť pokojnej konzumácie pokrmov. Ak predsa len rady experimentujete, svoju odvahu aplikujte pri výbere doplnkov či kabelky. S topánkami je to podobne. Opätovne dbajte na svoje pohodlie a najmä nezabudnite, že na nové topánky si treba zvyknúť. Takže nepodceňte ani túto časť príprav. Pri svadbe v kostole nezabudnite na zakryté ramená. Ak vaše šaty odkrývajú plecia, určite siahnite po bolerku alebo saku s kratším rukávom.

šaty pre svadobnú mamušaty pre svadobnú mamu

šaty pre svadobnú mamušaty pre svadobnú mamu

 

Dĺžka šiat svadobných mám môže byť rôzna

Odporúčajú sa samozrejme dlhé šaty po zem, ak by Vás však obmedzovali v pohybe, nič nepokazíte ani šatami s dĺžkou pod kolená či kúsok nad ne. Neodporúčame však minišaty, ani šaty s prehnaným výstrihom či rázporkom. Svadobná mama má vyzerať jemne a elegantne, nie výstredne či nebodaj umelo.

šaty pre svadobnú mamušaty pre svadobnú mamu

 

Farba šiat svadobnej mamy závisí aj od ročného obdobia

Biela farba by mala byť pre svadobné mamy hotovým tabu. Tá patrí výsostne neveste. Ak sa chystáte na svadbu v letných mesiacoch, siahnite po svetlých alebo pastelových odtieňoch, nič však nepokazíte ani výraznejšími farbami akou je tyrkysová či fuksiová. V zimnom období odporúčame šaty vo výraznejších a sýtejších farbách. Nebojte sa siahnuť po červenej, purpurovej či bordovej, odporúčame aj čokoládovohnedú alebo tmavomodrú. V súčasnosti sú však celoročne veľkým hitom zlaté, bronzové a púdrové odtiene šiat pre svadobné mamy.

šaty pre svadobnú matkušaty pre svadobnú matku

 

Šaty by mali lichotiť vašej postave

Dámy s plnoštíhlou postavou môžu zvoliť dlhé šaty, komplety, či sukňový kostým. Prostredníctvom rôznych strihov a materiálov šiat sa dajú jemne schovať aj prípadné nedostatky na Vašej postave.

šaty pre svadobnú mamušaty pre svadobnú mamu

 

Doplnky pre svadobnú mamu treba vyberať svedomito

Rafinovaný výber doplnkov môže spraviť s Vašimi šatami a celkovým výzorom naozaj divy. Ide najmä o výber kabelky, šperkov a topánok. Kedysi sa dbalo na to, aby všetky tieto komponenty (alebo minimálne kabelka a topánky) mali rovnakú farbu. V súčasnosti sa toto pravidlo nezatracuje, ale už omnoho častejšie sa stretneme s tým, že topánky a kabelka sú navzájom v kontraste. Moderná je malá, listová kabelka s tenkým ramienkom alebo retiazkou cez plece. Topánky svadobnej mamy by mali byť na podpätku, vyššie, ale hlavne pohodlné. Netreba si ich zabudnúť obuť niekoľkokrát ešte pred svadbou, aby ste sa v nich cítili pohodlne. Základným pravidlom pri výbere doplnkov ostáva, že čím výraznejšie šaty máte, tým jemnejšie doplnky zvoľte a naopak.

 

Šaty pre svadobné mamy v Salóne EvaMária

V salóne EvaMária ponúkame svadobným mamám šaty viacerých typov. Pre náročnejšie dámy ponúkame kolekciu luxusných šiat v dlhej i kratšej verzii. Na svoje si prídu aj dámy, ktoré majú radšej jemnejšiu eleganciu za nižšie ceny. Najnovším hitom pre svadobné mamy sú retro šaty z kvalitných materiálov pod kolená.

Drahé svadobné mamy,
pri výbere šiat na svadbu Vášho potomka však nezabúdajte najmä na svoju pohodlnosť, nielen čo sa šiat, ale aj doplnkov týka. Zo skúseností svadobných mám odporúčame vziať si na svadbu aj náhradné šaty kvôli nepredvídateľným situáciám. Ak náhradné šaty nevyužijete, nič sa nestane, ale ak by náhodou, tak budete pripravené a svadbu svojho dieťaťa si užijete naplno.

 

Komentáre

Ešte žiadny komentár.

Zanechajte komentár

Nedeľa Mondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead alebo Reset password